Přátelé a kamarádi,
všichni již z pozvánky víte co se chystá, tak neváhejte a čtěte informace které pro Vás máme. V případě, že jste pozvánku zašantročili můžete si jí stáhnout zde.

Rádi vás přivítáme v pátek 19tého června v malebné obci NICOV kousek od Kašperských hor. Můžete určitě dorazit i následující den. Ovšem, opozdilci příjdou o to nejlepší:-)

Máme pro vás rezervovaných 26 lůžek děleno na pokoje cca dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové.
Budeme rádi, když nám svou účast i psa potvrdíte.

Vše potvrzujte formou komentáře k tomuto článku.

Den ,,D“
tj. PÁTEK máme pro vás připravené pohoštění ve formě rautu a grilování. K uhašení žízně pro Vás zajistíme pivo.

O program na následující dny se stará jak to často bývá Adam. Je v plánu několik výletů, v areálu je hřiště, takže Nás nemine volejbal nebo fotbal.
Proto si sebou vezměte i sportovní obuv a oblečení.

Doplňující info:
Jelikož obec Nicov opravdu není blízko samozřejmě jsme mysleli na hromadnou dopravu, kterou můžete konzultovat v komentářích k tomuto článku, abychom na nikoho nezapoměli.

Areál s budovou kterou jsme je pro Vás rezervovali je rekreační středisko. Které je oplocené a o které se budeme zvláště my pejskaři starat. Samozřejmě formou sbýrání psích exkrementů.
V tomto středisku můžete očekávat standart ve formě postelí, s peřinou (opravdu spacák nebudete potřebovat, možná povlečení ale to upřesníme). Kuchyň s myčkou a v neposlední řadě i samostatné pokoje :-). Přeci jen mládí v prdeli a stáří už nám šlape na paty. Tak proč nespat na pořádné posteli.
Co se týče jídla určitě si nakupte co uznáte jedlé a že bez toho hlady umřete. Pití alko nealko sebou. Bohužel, potraviny ve vesnici nejsou. Je zde jedna restaurace, kde se doufám budeme moci najíst.