Tak mám za sebou týden plný zážitků :)
Týden začal zjištěním, že mi pojišťovna konečně proplatila zničenou střechu na autě a tak jsem se jal shánět konečně vysněný Hard Top. Jaké bylo nemilé zjištění, že v Čechách ho levněji jak za 25 000 neseženu :(. Nezbilo mi nic jiného, než se na googlu podívat na německé a rakouské stránky, kde jsem po dvou dnech konečně našel ty správné stránky a na nich i nabídku na Hard Top a dokonce mé barvě ikdyž matné a ne metalické. Táta mi pomohl domluvit podrobnosti a zbývalo pro střechu už jen dojet. Termín byl domluven na neděli, což už dopředu bylo jasné jako náročný úkol.

Další ze zážitků minulého týdne byla účast na naší (Hanka, já a Qvitta) první veřejné cyklojízdě skrz Prahu. Zážitek to byl docela veliký, ale zjistil jsem, že raději než s 300 stovkama ostatních cyklistů jednou měsíčně budu za jízdu na kole po Praze bojovat raději sám osvětou mezi kamarády a kolegy řidiči. Zmiňovanou cyklojízdu absolvovala také Qvitta a to jako jediný účastník ze čtyřnohé psí říše. Cyklojízdu jsme zakončili příjemným posezením na výtoňské náplavce, kde kotví loď která nikam neodplouvá a kde se člověk může občerstvit pivkem a pozorovat úchvatnou proměnu denní Prahy na noční. Ten pohled na Pražský hrad byl vážně úžasný – cesta domu na kole si sním moc nezadala.. 4 pivka na lačno dělaj své :)

Vrcholem týdne byla svatba manželů „Pešlíkových„, která se konala v sobotu na zámku v Hořovicích a pokračovala hostinou a večerní párty na ranči v Želkovicích. Celou akci bych shrnul jako perfektní a povedenou. Podrobněji se jí možná budu věnovat při zveřejnění fotogalerie.

Třešnička na dortě minulého týdne byla nedělní jízda pro střechu na Miatu do Rakouska. Po náročné svatební oslavě se mi podařilo odřídit cca 550 km v podstatě pouze po okresních silnicích. Naštěstí střecha vypadala dobře a nebyla poškozená a tak jsme jí vzali. Vyšla na 500 euro. Řeknu Vám, že se mi po návratu do Prahy moooc krásně spalo. Jen nevím zda to bylo tím, že se nemusím bát o proříznutí střechy a nebo tím, co jsem absolvoval v minulých dnech.

Takže po vzoru Gabriela Tatu pust ZZ Top a jdu dál pracovat :)