Velevážené publikum silvestrovského večera v kabaretu Zbraslav Rouge.

Je tomu opravdu tak. Vstupní brána se opravdu na dlouho uzamkla, bar s
tančírnou osiřel, pestrobarevné konfety a lampiony leží v hromadách starého papíru.

V úvodu bych chtěl vyjádřit radost nad celkovou účastí. Sešlo se nás
dohromady jedenáct pánů a třináct úžasných kankánových tanečnic.
Bohužel však pouhopouhý jeden posilvestrovský komentář (když nepočítám Tomášovy podivné šifry) zde na ,,akcičkách“ svědčí o tom, kdo se bavil a kdo spokojeně prospal celý večer. Mimo Gabči asi všichni.

Toto zjištění je pro mne jako pro spoluorganizátora velice důležité jelikož
do budoucna můžeme, svůj organizační potenciál nasměřovat k vybudování noclehárny či provozování zařízení typu zimmer frei. Vyveďte mne prosím z omylu a hergot něco napište. Stačí alespoň jedno slůvko.

Například: líbilo, nelíbilo, skvělé nebo hrůza.

Z mého pohledu se večer jinak celkem zdařil. Ačkoliv jsme z Adamem nevytáhli všechna připravená esa z rukávu nikdo snad nudou nemohl zoufat. (pokud tedy nespal)

Chtěl bych pochválit všechny zúčastněné pány, kteří přispěchali v šatu správném a korektním. A dámy? Dámy krása pohledět. Nápaditost a pestrost krásných šatů svědčí bezesporu o úžasné fantazii a upřímné snaze nezkazit dobrou zábavu. Škoda jen, že jsme neshlédli byť jen jeden kratičký taneček na stole.

Díky jedné společensky unavené tanečnici ,kterou jsme část večera museli křísit (což zabralo hodně času), nepodařilo se nám včas přizvat všechny zúčastněné k závěrečnému kankánu. :(

Toto bych pokládám za náš snad jediný nedostatek večera. Pevně však věřím, že alespoň popůlnoční voňavá rolka z vepřového kolene s jemnou šlehanou bramborovou kaší byla dostatečná náhrada.

V závěru bych chtěl projevit obdiv nad Zuzkou, která přestože měla 31.12.
lékařsky stanovený termín porodu neváhala a přijela si užít večer.


Ještě jednou díky za účast a vše nej do nového roku 2008.

Akcičkám zdar! Roman Klepáč